Frisse Burratasalade: Een Zomers Feestje op je Bord

Frisse Burratasalade: Een Zomers Feestje op je Bord

minuten lezen

Recept voor Burratasalade (2 personen)

Met deze frisse burratasalade op je bord en het stijlvolle bestek van EME Napoleon in je hand, haal je de zomer in huis. Laat je inspireren en maak van elke maaltijd een zomers feestje!

Ingredienten:

  • 500 gr (snoep)tomaten
  • 2 bollen burrata
  • Verse basilicum
  • 2 el pesto
  • Scheutje olijfolie
  • Handje rucola
  • Crema di balsamico
  • Zwarte peper

Bereidingswijze:

  1. Snijd de tomaten in stukjes.
  2. Verdeel de rucola over een bord en voeg de gesneden tomaten toe.
  3. Leg de bol burrata in het midden van de salade.
  4. Verdeel naar smaak wat zwarte peper, olijfolie en crema di balsamico over de salade.
  5. Maak de salade af met een schepje pesto en wat verse basilicum.

Deze eenvoudige maar smaakvolle burratasalade is perfect voor een zomerse lunch of als bijgerecht tijdens een barbecue. De combinatie van de romige burrata met de frisheid van de tomaten en rucola, samen met de smaakvolle toevoeging van pesto en crema di balsamico, zorgt voor een explosie van smaken in je mond.

Maak van je Salade een Zomers Feestje met EME Napoleon Bestek

Het serveren van deze heerlijke burratasalade wordt een nog groter genot wanneer je gebruikmaakt van het stijlvolle en kleurrijke bestek van EME Napoleon. Dit bestek is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vrolijke en zomerse touch toe aan je gedekte tafel. Het assortiment van EME Napoleon biedt verrassende kleuren die perfect passen bij de levendige uitstraling van deze salade.

Kies voor Stijlvol Slabestek

Wil je echt indruk maken op je gasten? Serveer de burratasalade dan met het slabestek van EME Napoleon. Dit slabestek is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je het kunt afstemmen op de rest van je tafelsetting. Zo maak je van elke maaltijd een feestje en wordt zelfs een eenvoudige salade een culinaire ervaring om niet snel te vergeten.

Waarom Kiezen voor EME Napoleon?

EME Napoleon staat bekend om zijn kwaliteit en unieke design. Het bestek ligt fijn in de hand en is perfect in balans, waardoor je met gemak je salade kunt serveren en eten. Daarnaast is het bestek duurzaam, vaatwasbestendig en van hoge kwaliteit, waardoor je er lang plezier van hebt. Kies je voor EME Napoleon, dan kies je voor stijl, kwaliteit en een vleugje Italiaanse flair op je tafel.

Bestek en Slabestek Bestellen

Ben je enthousiast geworden over het bestek van EME Napoleon? In onze bestek webshop vind je een uitgebreid assortiment aan bestek en slabestek in verschillende kleuren en stijlen. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van jouw zomerse burratasalade met het mooiste bestek op tafel!

Of je nu op zoek bent naar een kleurrijk accent of juist naar een elegant en tijdloos design, in onze collectie vind je altijd het bestek dat bij jou past. Maak van elke maaltijd een bijzondere gelegenheid met het bestek van EME Napoleon.

Delen